De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Steun de teams

Ook zonder te lopen kun je bijdragen aan het succes van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Heel het jaar door zijn onze teams bezig met actievoeren om het startbedrag van 2500 euro bijeen te zamelen. Zij kunnen jouw steun dus goed gebruiken! 

Je kunt een gift doen ten voordele van een team op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688. Belangrijk daarbij is dat je de negencijferige code van het team en het woordje 'GIFT' vermeldt.

Giften zijn vanaf 40 euro per jaar 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug. Je kunt je gift ook over meerdere periodes in het jaar spreiden. Zolang je aan een totaal van 40 euro per jaar komt, blijft het voordeel. 

Hou verder zeker de actiekalender in het oog! Je kunt onze teams op heel wat manieren een duw in de rug geven: deelnemen aan een van de inzamelacties, de acties sponsoren, materiaal ter beschikking stellen voor hun acties of zelf een handje toesteken. 

 

Teams

2
Wijtschate
1
Halle
1
Hemiksem
1
Sint-Amandsberg
5
Sint-Agatha-Berchem
1
Wilrijk
2
Alken
1
Zoerle-Parwijs

Pagina's

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.